петак, 5. март 2021.

Израелско министарство здравља: "Фајзер вакцина убија 40 пута више људи!"

 



Министарство здравља  државе Израел званично потврдило да Фајзерова вакцина убија старије људе са 40 пута већом стопом смртности него корона а чак 260 пута је већа смртност код млађих људи који су се вакцинисали овом вакцином. Притом, и подаци повећања стопе смртности код других вакцина су слични, нема ту неке битне суштинске разлике да ли је то кинеска или руска или нека трећа вакцина.

Ово су језиви подаци (линк: https://www.lifesitenews.com/mobile/news/experimental-vaccine-death-rate-for-israels-elderly-40-times-higher-than-covid-19-deaths-researchers?fbclid=IwAR1prqMvRDPKsdMsd0ve24Mj8eQpRRXXufjLh8-VIeeLiKnrI-8b27qyp-c) а израелски лекари ово сматрају новим холокаустом. Шта је онда био стари холокауст, то је друго питање. Овде видимо биолошку угроженост целог човечанства од стране мале групе светских моћника.

У мору разних лажних вести, подметања, преувеличавања али и умањивања, нас интересују само истинити подаци који се добијају једноставним статистичким методама.

О томе данас причају многи познати поштени интелектуалци, научници, лекари и други који нису део зликовачке и плаћеничке фармакомафије.

Као што смо и раније указивали на злочиначку пропаганду у вези ове п(л)андемије тако и сада кажемо: све здравствене мере не постоје ради вируса већ "вирус" постоји ради мера, односно да би се човечанство држало и даље под терором, у страху и паници, и да би се економије земаља урушавале јер је на издисају трули светски неолиберални поредак.

Четири јахача апокалипсе су у походу, први ударац је од стране белог јахача. На делу је психолошко-биолошко-хемијски-пропагандни рат против људи и ту је победник онај који се супростави овом злу колико год може.

Пораз је савити главу и покорити се бедним злотворима, веровати њиховим лажима и неделима. На крају Господ Бог даје последњу реч. Имајмо вере у Господа!

Нема коментара:

Постави коментар