недеља, 28. фебруар 2021.

Ционисти и масони снују али Бог одлучује!

 



"Римски клуб" је позната светска организација која се бави глобалним проблемима, у суштини то је ционистичко-масонска групација која је у служби светских моћника.
У тој њиховој ђавољој пирамидалној хијерархији ми не знамо баш тачно које место они заузимају али то за нас није толико важно већ о чему они говоре, како гледају на друштвено-политичке токове и друге њихове "стручне" и научне анализе, планове и пројекте.
У сваком случају, налазе се при врху те пирамиде у рангу са Билдерберг групом и другим познатим злотворским организацијама.
Шта је нас овде конкретно заинтересовало?
У питању је ова мапа будућег света (http://www2.ministries-online.org/biometrics/rome.html ), мултиполарног односно декаполарног, подељеног на 10 делова.
"Римски клуб" назива то именом "10 Региона".
Интересантно је то што се та мапа будућег света по броју 10 поклапа делимично са учењем Цркве Православне о крају света, односно о последњој генерацији људи који ће живети на планети подељеној на десет делова, односно десет центара моћи јер ће планетарна моћ да се подели на десет делова (мада то не значи да је подела на равноправне делове у смислу ресурса, војне моћи, итд.). Ипак, постоје неке битне разлике о којима ћемо овде поменути. 
О свему томе у метафорама, симболима, алегоријама али и буквално описује библијска књига Јованово Откровење (Откривење или "Апокалипсис"), нарочито од 13. главе те књиге где се спомиње "Звер са седам глава и десет рогова" (Откривење 13,1) и то је растумачено од неколико древних Светих Отаца као изглед последње планетарне светске државе, односне Светске Владе на чијем челу је сам Антихрист (или лажни Месија, јеврејски Машијах).
Антихрист је звер, он је осми и изнад је тих "седам глава" које метафорички представљају "седам држава исте мисли" или седам царстава иако не морају бити монархије по државном уређењу већ се овде под "царством" подразумева њихова реална моћ.
Откуд онда она "три рога" која су такорећи вишак јер звер има седам глава?  Одговор је зато што та "три рога" представљају метафорично (или кроз овај симбол) покорена три царства од стране Антихристове војске (или његових претеча) о чему се описује у неким светоотачким пророчанствима, или по старозаветној Књизи пророка Данила где пише да ће се три рога "ишчупати пред њим" (Књига пророка Данила 7,8). Односно, уочи устоличења светске Антихристове власти морају, по допуштењу Божијем, бити поражена три царства тј. три велике државе (или савези неких држава) које по својој мисли и идејама не припадају антихришћанству и због тога звер нема десет глава већ има седам глава које исто мисле као он док рогови представљају силу и моћ (ресурсе и томе слично) и онда Антихристова војска уништењем три главе (три цара) преузима сву њихову моћ и ресурсе.
Зато је та звер описана са седам глава и десет рогова.
Која су то три цара која нису исте мисли са антихришћанством, односно одупиру се том духу? То је прво, пре свих, будућа царска Русија, самодржавна монархија обновљена, препорођена.
О обнови царске Русије је библијско тачно описано и по многим пророчанствима, а догодиће се по милости Божијој а не толико по заслузи хришћанских народа.
Друго царство је Уједињени православни Балкан (савез:  Србија, Грчка, Бугарска, Румунија, велики део садашње Турске...). Овде на приказаној мапи ових масона нема Уједињеног православног Балкана као засебног царства, већ је подељен на део који припада Русији и део који припада  Европској Унији (ЕУ).
Србија ту припада "Европској Унији" али неће бити тако ако следимо тумачења православних пророштава и ако слушамо Цркву Христову, тј. глас Духа Светога.
Ми хришћански националисти нисмо против уједињавања хришћанско-националне Европе, напротив. Србија јесте део Европе и ту припада али не антихришћанском пројекту званом ЕУ.
Због тога кажемо да постоји  само делимично слагање са овом мапом изгледа будућег света.
Не знамо још прецизно како ће то Балканско царство изгледати али у неким основним контурама будућег тог православног царства можемо прогнозирати. Нека буде воља Божија.
Нека се уједине сви који су против овог зла које влада планетом!
Треће царство које ће се одупрети антихришћанству и бити поражено (на кратко време) као и прва два царства - не знамо још о ком царству је реч. Можемо нагађати да ли је то, евентуално на пример, савез Северне и средње Африке или Кина или Јапан са Јужном Корејом (као на мапи) мада није тренутно реално да ће савез Јапан- Кореја постати јака сила али има још времена до тада.
Јер, након ове корона хистерије (или другим речима: биохемијског и психолошког рата против човечанства) и наступајуће светске економске кризе много што-шта ће се променити на светском плану, доћи ће до нове "поделе карата међу играчима" тако да ћемо сачекати још неко време за детаљнију анализу свега што нас очекује.

Говорили смо овде о томе, о краху садашњег трулог светског неолибералног поретка и стварању будућег новог поретка. Како време буде одмицало биће нам све јасније и јасније, мало по мало, и неки појмови из Библије а који су описани метафорично или у симболима а тичу се овог времена у којем живимо.
Међутим, оно што смо сасвим сигурни, то сада кажемо и поновићемо много пута: царска Русија и Србија у савезу са неким балканским православним земљама ће сигурно постати моћне силе које ће бити изузетно поштоване од других сила иако по идеологији, својим духовним и другим настројењима и својој политици, ће се доста разликовати од већине других.
Можда ће та већина у свету говорити да нас воли, мрзеће нас али ће нас веома поштовати.
Свакако по њиховим плановима неће бити већ како буде воља Божија.
Зато, слично оној народној изреци "човек снује а Бог одлучује" кажемо: ционисти и сви други нека снују али Бог одлучује!

Нема коментара:

Постави коментар