четвртак, 18. март 2021.

20.март - народни бунт против ковид диктатуре




    У суботу 20. марта одржаће се протест против ковид (или корона) диктатуре односно, како неки од организатора кажу "глобалистичке хегемоније". На друштвеним мрежама се објављују позиви свим патриотама да дођу у Београд и подрже овај скуп.
    Како је најављено знају се имена организатора и говорника а ради се углавном о доказаним родољубима и интелектуалцима. Заиста, на једном од плаката који позивају на овај скуп се каже и ово: "Стављајући нама маске скинули су своје!" а ова парола уствари објашњава лажи и мизерију целе преваре у вези тзв. пандемије јер, сада је очигледно сваком разумном човеку да се иза тзв."државне бриге о здрављу народа" крију мрачне намере управо оболевања, осиромашења, психолошког и сваког другог разарања народа коме је ова ненародна власт сада највећи непријатељ.О свему томе смо овде говорили.
     Актуелна власт се хвали бројем вакцинисаних у односу на друге земље, вакцинама недовољно испитаним (као што је и сам вирус од почетка непознаница), где далеко уређеније државе (под притиском своје унутрашње јавности) не срљају тако у процесу вакцинације.
Сада највише оболевају управо вакцинисани јер, по казивању неких научника, у вакцинама (или у већини тих ковид-вакцина) се налазе разни отрови који утичу на пад имунитета код оних који приме ове дозе.
    Актуелна власт директно уништава србску економију, атакујући на малу односно домаћу и делимично на средњу привреду. У том привредном ланцу сви су угрожени, неко мање а неко више, и овим потезима забране рада појединих делатности се угрожава материјални опстанак многих људи. Велике стране компаније (попут Лидла) могу нормално да раде иако је ту посећеност велика и немогуће је избегнути заразу (да заиста ово постоји).
О "заштитним" маскама не треба трошити речи и о хиљаду других нелогичности у вези епидемије. Маске служе као симбол покоре, потчињености, робовања односно оданости систему. Пред прошлогодишње изборе власт је прогласила победу над вирусом, одржан је фудбалски дерби, разни концерти, манифестације, итд. Једном је вирус отишао, па је опет дошао - ко верује више у ове глупости?! Мада, и један већи део опозиције није ништа бољи од власти, сви су под истим "глобалистичким шињелом" израсли.
    Све је ово превара јер епидемија је плод биолошко-хемијског рата који се спроводи над већином човечанства од стране појединих светских моћника чија је највећа снага тај страх који се улива у људе преко разних медија. Затим, њихово оружје су већином застрашени и потплаћени лекари и друго медицинско особље које оболелима даје неадекватну терапију, односно погрешним лечењем се многима погоршава стање и зато људи умиру. Неки људи оболевају због стреса, психолошко-моралног пада, а многи други јер су реално болесни због других болести али нису у могућности да се лече јер је све скоро у "ковид систему".
    Наравно, има и добрих и поштених лекара који пацијентима дају праву терапију. Народ се преко медија систематски заглупљује и држи у стању страха. Ипак, код једног дела народа долази до отрежњења и постепеног буђења.
    Ми смо мислили да су јулски протести били почетак ослобођења од ове окупације.
    Међутим, борба ће још мало потрајати као што видимо. Ми само бранимо своје људско достојанство, не желимо да нам неко вређа здрав разум, не трпимо терор. Не мора значити да ће ова субота извести велики број људи на улице али је можда почетак будуће побуне ширих размера.
Као и у другим земљама где се народ буни против светског неолибералног тоталитаризма, за одбрану својих људских права, против трулог поретка који је пред својим нестанком. 
Овај 20.март је само увод у, надамо се,  у слободи долазећег "Србског пролећа".

Нема коментара:

Постави коментар