петак, 5. фебруар 2021.

Ковид вакцина - злочин




 Још увек траје мрачно време терора који се врши над људима у већем делу света. О корона диктатури и биолошком рату смо већ писали на овом блогу у ранијим објавама. Србија спада у земље нижег реда и тренутно се од осталих земаља посматра као пробни експеримент у ковид- вакцинацији.  Власт то приказује као своју победу и као нешто добро, тј. кажу "први или други смо у Европи". Ми кажемо (тј.блог Син Отаџбине) да нисмо против вакцина као добрих средстава за имунизацију људи и спречавање ширења болести када су у питању стварне епидемије али јесмо против ове ковид вакцинације.
Ипак, поштујемо сваког човека и његово право на избор. Како сведоче многи познати и часни лекари, медицински стручњаци широм света а има таквих и у Србији, да је ова корона пандемија ( а уствари пландемија) једна пренадувана прича, намерно и плански створена је хистерија чија је позадина поробљавање а онда и депопулација човечанства, као и смањење нивоа здравља ради стварања зависности људи од фармакомафије. За све то постоје многи докази и разне нелогичности које су излазиле на видело што је код многих разумних и храбрих људи изазвало основану сумњу да је овде у питању веома мутна игра са људским животима. Коначно, један од разлога ове п(л)андемије је дизање прашине ради скретања пажње пред наступајућим светском економском кризом због извесног слома глобалног неолибералног поретка, о чему смо такође овде помињали.
Вакцинација као средство тортуре и поробљавања ( уз обавезне маске и друге мере) која је сада актуелна је само логичан след догађаја јер где је измишљена пандемија ту је и измишљена ( лажна) вакцина. Овде је само проблем што се то убризгава у човека а не гарантује се безбедност по здравље односно постоје одређени ризици да се људима још више погорша здравље и живот доведе у опасност. Како ствари стоје главни разлог вакцинације са брзо направљеним вакцинама, иако је и вирус непознаница, није само да се људима оштети здравље већ пред налетом економске кризе да се скрене фокус људи на бригу о здрављу а да не би долазило до грађанских и социјалних немира и побуна у наступајућем времену општег сиромаштва. Јер, човек који је болестан има само једну жељу а то је да оздрави и нема времена да се бави другим проблемима. Због свега тога сматрамо ову вакцинацију као својеврстан злочин према људима. Светски злотвори су добро проценили психолошки профил просечног човека али многи њихови планови се неће остварити, иако се овај хорор наставља,  јер Бог даје задњу реч. Једноставно, мора доћи до преокрета и до општег препорода. Ко све ово сада преживи, доживеће то славно време.

Нема коментара:

Постави коментар