петак, 13. новембар 2020.

Зверско лице неолибералног тоталитаризма

 


Неолиберални концепт капитализма улази у своју последњу фазу отвореног и зверског тоталитаризма. Некада је тактика  глобалиста односно светских јудеобанкара (Светска банка, ММФ, Корпорације, итд.) била да што више задужују многе државе, да их везују за своје зеленашке камате и на тај начин им отимали ресурсе и сва природна добра под видом враћања дугова а у обланди тзв. страних инвестиција, улагања у пројекте и слично. Финансирали су ратове, хушкали народе једне на друге и на томе зарађивали.

Човечанство опијено у потрошачком друштву кроз медије и пропаганду је деценијама успављивано. Сада је том злу дошао крај и свет је на прекретници јер прети општа економска рецесија, тј. финансијски крах. Пробудиле су се многе здравомислеће интелектуалне снаге (организације, појединци, итд.). Очекује се велики ресет или још боље коренита промена целокупног светског система.

Међутим, зло не мирује нити се олако предаје. Звер је сада рањена и тада је најопаснија. Кроз паклени план измишљене пандемије корона вируса крије се пројекат депопулације човечанства. Вакцинација је само један од начина извршења тог злочиначког пројекта. Велики број држава са својим владама, ако се уопште могу назвати као државе у правом смислу те речи јер су само колоније, су се ставиле на располагање овим одлазећим светским злочинцима који играју своју последњу игру, смртоносну по остале народе јер ови оваплоћени демони хоће да одвуку у пропаст што више људи.

Пред нама предстоје тешки дани и тешки месеци који ће личити на опис наших креманских пророка да ће "живи завидети мртвима" али и да након свега долази свеопшти преображај и национални препород, бар што се Србије тиче и још неких земаља. Мрак је најгушћи пред зору, истрајмо до краја у овој борби и победа је близу!

Нема коментара:

Постави коментар