уторак, 10. новембар 2020.

Корона диктатура и свеопшта апостасија

 




    Сведоци смо да ова 2020.година протиче у тешким околностима по цело човечанство. Пандемија корона вируса која је проглашена уствари представља корона диктатуру иза које се крију мрачни циљеви тајних друштава односно светских моћника. Многи хришћани сматрају да живимо у апокалиптичном времену и да све ово води као коначном успостављању царства Сатаниног где ће се Антихрист крунисати у новоизграђеном Соломоновом храму као светски владар.

    Визије Светог Јована Богослова из књиге Откривење као да се одвијају пред нашим очима. И ту су описани догађаји који неодољиво подсећају на данашње време, нпр. Антихристов бели коњ на коме је јахач са стрелом може симболизовати актуелне лекаре у служби ђавољој који вакцинишу човечанство а њихов злочиначки циљ је смањити популацију, стерилисањем или смањењем имунитета што би довело до тога да све више има болесних људи а не здравих. 

Са болеснима који зависе од фармацеутске мафије, а притом да такви немају довољно у себи снаге и енергије тј. пре свега духа Божијег и вере да се одупру злу, је лако манипулисати и третирати их као савремене робове. Дакле, бели коњ који доноси зло а након њега иду други злокобни коњи са јахачима риђим, сивим и црним који човечанству доносе глад, болест и смрт. Свакако човечанство се приближава свом крају јер је зло веома ојачало и овладало међу људима. Ипак, Бог ће дати коначну реч и ставити тачку. 

Све ово се дешава по Божијем допуштењу као нека "педагошко-васпитна мера" јер је већ одавно наступило време великог отпадништва (апостасија) међу људима, отпадништва од Божијих закона. Људи су се у много чему променили на горе. Грех је завладао међу људима а поготово међу онима којима су дати многи таланти (дарови) да буду пример другима. Милост Божија је велика и Бог нас дуго трпи и чека покајање грешника. По православним пророчанствима видимо да би требало прво да наступи период обнове неких православних Царстава (нпр. Русије и уједињеног Балкана) и тек након слома тих Царстава наступају задњи дани. Зато мислимо да је ова корона-диктатура, гледајући из неког другог угла, више као нека "показна вежба" за све нас, да се утврдимо у вери, да схватимо да без Господа Исуса Христа Бога нашег не можемо ништа чинити, да не можемо победити ђавола и савладати сва искушења. Показна вежба је то за оно што тек треба да следи у задњим данима историје када ће бити најтежи дани за цело човечанство. На пример, сада се без маске на лицу не може ући у неку продавницу (али негде може) а тада неће моћи нигде без биочипа којим се човек сасвим одриче Христа и постаје налик демону. 

Наравно, то не значи да се олако миримо са овим злом јер ми нисмо неки хипи-православци или толстојевци (јеретици који се не противе злу) већ да ипак покушамо да са позитивне стране и са вером у Бога сагледамо ову тешку ситуацију, а сваком злу дође крај па и овом ће ускоро. Верујмо у Господа и молимо се свим Светима, милијарде небеске војске су уз нас само ако останемо верни истини Православља. Стојмо чврсто и држимо предања којима смо научени, по апостолским речима. 

Нема коментара:

Постави коментар