среда, 18. новембар 2020.

Биолошки рат против човечанства

 


Биолошки рат против човечанства почео је много раније. Пре свега мислимо на прскање, односно запрашивање из млазних авиона, тзв. хемтрејлси. Прво је то наизглед било у циљу "контролисања временских прилика", уствари суштина је да што више људи буде болесно, да због разних болести зависи од фармацеутске мафије али и од произвођача генетски модификоване хране. Разни су хемијски агенси којима је човечанство тровано већ две деценије уназад а у последњих пар година се тровање појачало. Сада се то поклопило са пандемијом корона вируса који је уствари безопасан вирус за 98% становништва планете али уз додатно дејство ових отрова из ваздуха се утиче на погоршање људског здравља, a највише делује на дисајне органе. Тачније, вирус корона је само параван да се пажња скрене на другу страну и да људи заиста помисле да је то неки "невидљиви непријатељ". Није невидљив, све је овде видљиво. Иза целог овог пројекта, названог ковид 19, сатирања човечанства стоје мрачне силе: неки познати мултимијардери и разни злокобни програмери којима је савест спаљена и то су отворено слуге сатанине. Они трују људе па им нуде вакцину као решење. То је врхунско лицемерје ових злотвора.

Човечанство, како изгледа, иде ка свом нестајању. Неће сасвим утихнути људски живот на планети јер још милост Божија одлаже коначан тренутак краја. Неке државе су ипак успеле да заштите своје небо, своје водене изворе, земљу за производњу хране и остале природне ресурсе од утицаја ових светских сатаниста. Већина земаља није, као и Србија јер Србија је одавно под окупацијом и све досадашње владе су, неке у мањој а неке у већој мери, биле сервилне према глобалистима а ова последња напредњачка власт је продала све националне и државне интересе као нико до сада у србској историји.

Шта је нама чинити? Морамо да утичемо на буђење националне свести и да живимо здраво, колико је то могуће. На светском плану очекујемо преокрет у нашу корист, односно победу патриотских снага над овим злом сатанског глобализма.

Нема коментара:

Постави коментар