субота, 31. јул 2021.

Борба против највећег светског злочина - као питање правде и морала


     Сигурно је да живимо у времену највећег злочина глобалних размера и највеће преваре коју памти човечанство. Све појединости у вези ове пландемије указују на разне чињенице највеће светске преваре. Непријатељи нису били перфектни у својим плановима, хтели то или не, оставили су мноштво доказа наших тврдњи.
Слободни и храбри људи широм света пружају отпор непријатељима и злотворима човечанства у њиховој жељи да испуне своје геноцидне планове.
Вакцинисање оставља језиве последице по здравље људи, не само по порасту броја аутистичне деце (са слике) већ и по разним нус-појавама а на дужи рок и по драстично оштећење људског здравља. Злотворима нису потребни здрави људи, нису им уопште потребни људи, већ полумртви робови, застрашени и преплашени.
Страх је овим злотворима најјаче оружје које спроводе преко масмедија.
Психолошко-биолошки терор се врши плански али није сасвим сакривен, ипак видљив је достојанственим, храбрим и разумним људима.
Протест против најаве обавезне вакцинације и увођења ковид-пасоша (као неких пропусница за остварење грађанска права) се шири целим светом, протестују здравствени радници и сви остали грађани који цене људску слободу коју нам је Бог дао.
Ко то не види живи у слепилу. Не види само онај ко не жели да види.
Свако ће дати одговор на Страшном Суду Божијем за своје речи и дела, а надамо се да ће ускоро доћи време да многи одговарају и пред земаљским Судовима.
То је песрпектива будуће слободне Србске Државе у оквиру већег дела слободног света. Ова вакцина није откровењски Антихристов жиг Звери али индиректно оставља последице и на духовно здравље људи. Ово је биолошко оружје зарад постепеног истребљења човечанства. Наша борба је питање морала и правде, да ли тежимо правди или не, да ли смо људи или нисмо.
Не можемо бити хришћани ако пре тога нисмо људи, у правом смислу те речи шта човека чини човеком. Сада је час а већ дуже траје да се покаже ко је какав: човек или не, хришћанин или нешто друго.
Хришћани који се не одупиру злу око себе, ако га не разобличавају према својим моћима, упадају у разне заблуде, бљутавост и млакост духа или у толстојевизам (јерес непротивљења злу, осуђена по лажном учењу руског писца Лава Толстоја кога је анатемисала Руска Катакомбна Црква).
Ово се односи на многа црквена лица и лаике, архијереје и остале свештенике разних Синода, од екумениста па до зилота - све које је преварио демон "екстремно левог", тј. глобализма и неолиберализма. С друге стране чувајмо се и прелести "екстремног здесна" која води у неку другу врсту заблуде.
Иштимо од Бога благодат Духа Светога, идимо путем правде и истине да би победили све непријатеље и избегли све замке лукавих демона! 

Нема коментара:

Постави коментар