четвртак, 22. јул 2021.

Побуна народа у Европи против обавезне ковид-вакцинације

 


   Широм Европе већ данима трају народни протести против актуелних власти, нарочито у Француској, Белгији, Грчкој, Португалу али и другим европским државама које су донеле дискриминаторске и уцењивачке законе по којима се намеће обавезна вакцинација за већину грађана. Први на удару су здравствени радници а онда следе и трговци, просвета и остали. Занимљиво је то да већина здравствених радника се противи овој ковид-вакцинацији, па се поставља питање да ли су они недовољно образовани или информисани о овој вакцини или само исказују свој револт, тј. разочарани су због својих слабијих личних доходака? Наравно да није ни једно ни друго. Здравствени радници су итекако упознати са штетношћу ове ковид-вакцинације која представља тзв."постепени геноцид" над човечанством као једно од оружја светских моћника - сатаниста, а у склопу биолошко-психолошког рата који се већ више од годину дана убрзано (а пре тога неколико деценија нешто спорије) води против свих људи овог света без обзира на сталеж односно социјални и друштвени статус. Повлашћена је једино "политичка елита" у свим државама чије владе су се ставиле у службу ове групе светских злотвора, мада и они ће бити само искоришћени као крпе када изврше свој нечастан задатак.

 Борба за одбрану људских права и слобода, за своје животе и животе ближњих, дакле тек предстоји. Народ се буди полако и схвата у каквој клопци се налази ако мирно допусти да се спроведе овај геноцид-ковицид. Човечанство неће нестати, ипак ће опстати али видећемо која је цена овог рата. 

У Србији се тек најављује увођење ових геноцдних закона. Вероватно се чека расплет догађаја у Европи јер ако европски грађани се изборе за своја основна људска права онда то неће проћи ни у Србији.

Ми се уздамо у Бога и Небеску Србију, у молитве свих Светих пред престолом Творца и у своју одлучност да одбранимо лично право на живот и да обезбедимо својим потомцима нормалну и мирну будућност у јакој Држави. Борбом до победе!

Нема коментара:

Постави коментар