понедељак, 29. новембар 2021.

Изазивање грађанских сукоба у Србији - контролисаних или не?

 


        У Србији су, поводом изгласавања скупштинских закона о референдуму и експропријацији које је донела актуелна криминална напредњачко - социјалистичка власт, избили нереди, блокаде већих саобраћајница, мостова и магистрала. Оправдани народни бунт догодио се у неколико србских градова али најкритичније било је у Шапцу. Наиме, у овом граду су батинаши ангажовани од стране владајућих напредњака изашли са багером пред окупљене присталице опозиције и тукли их моткама и чекићима мада су и присталице опозиције узвратили на адекватан начин.

Ми подржавамо сваки протест против било које врсте зла а у овом случају тиче се веома важног питања а то је питање очувања наших природних ресурса земље, воде, ваздуха, јер их ова штеточинска власт распродаје светским хохштаплерима (Рио Тинто и слични) да нам копањем руда, а највише се помиње отровни литијум, затрује сву земљу, изворе вода и тиме доведе наш народ на руб биолошког опстанка То је злочин неслућених размера, поред већ овог постојећег биолошко-психолошког злочина који се спроводи под плаштом "пандемије коронавируса". Очигледно да је власт у Србији дебело огрезла у зло и врши тиранију према свом народу јер су уцењени од стране оних којима служе и чије интересе заступају.

Међутим, и на другој страни, која се побуњује и изводи народ на улице, имамо веома лошу ситуацију. Наиме, вођство већине тих еколошких организација и опозиције су такође следбеници неолиберализма и подржавани од истих газда као и актуелна власт. Да ли неко са стране жели крвави грађански рат у Србији? О томе је већ давно писано кроз планове усташко-комунистичке Службе, тзв. "Месићево пророчанство". Ако је икако могуће треба избегнути ово, потенцијално, ново страдање Србства јер би то било ненадокнадиво за наш опстанак. Нека буде воља Божија!

С друге стране, лицемерно је и позивати на мир док власт спроводи овакву самоубилачку политику, самоубилачку по будућност србског народа. Дакле, ми не верујемо никоме у овом тренутку. Верујемо само у Бога да ће све на крају изаћи на добро. Страдање Србства које траје више деценија је, по допуштењу од Бога, због духовно-моралне апостасије (отпадништва) огромне већине народа.

Ово страдање ће престати кад се Срби окрену коначно ка Православљу, одбаце јерес екуменизма и крсте се већином у Истинској Православној Цркви (ИПЦ). Све остало је заблуда, као што су заблуда и све остале патриотске националистичке организације чије је духовно и верско припадање званичној СПЦ која је више деценија у тешкој јереси. Све је то губљење времена али још горе: то је губљење душе.

Србски народ, очигледно, улази у нову фазу страдалништва. Надамо се да је то последња фаза и да након таме убрзо мора засјати сунце слободе!

Нема коментара:

Постави коментар