недеља, 31. октобар 2021.

Србска зора сванут' мора!

 

       Човечанство преживљава тешке тренутке. Србија није изузета од тога. Светски сатанисти и злотвори, преко медија и послушних влада многих земаља, настављају са глобалним терором који су назвали "пандемија коронавируса" а иза чега се крију мрачни планови депопулације, дехуманизације, утеривања страха и ширење хистерије ради контроле и манипулације људима итд. Широм Европе и света се слободољубиви грађани боре на улицама за своја права и слободу. О свему томе смо писали овде. 

Иза паравана, у ствари, дешава се пропаст светског неолибералног поретка који ће кулминирати великим економско-финансијским крахом и локалним ратовима широм планете. Последице тога тек ће осетити у наредном периоду.

Што се тиче наводних здравствених мера и наводне имунизације експерименталним вакцинама - то је све маска да се људима ускраћују основна људска права, то је атак на тело човека и угрожавање људског здравља а тзв. ковид-пасоши и пропуснице су ради уцењивања, забране кретања, међусобног дружења људи и као средство принуде да они који су колебљиви прихвате све уцене ових злотвора. Ми смо увелико у рату и то специфичном, психолошком, неконвенцијалном, али који ће да промени свој облик како видимо из Светих Књига и тумачења које су нам описале ове догађаје кроз разне знаке и симболе.

Ипак, све је то и по допуштењу Божијем због велике огреховљености и отпадништва од истине. Од великих народа Бог тражи умножење таланата и покајање а не одбацивање и живљење у јереси, блуду, очајању, мржњи, духовној лењости и осталим гресима. Међутим, видимо у Књигама да након што народ већински одбаци духовне и идеолошке заблуде (нпр. јерес екуменизма и либералну демократију, комунизам и сл.) и обрати се на пут истинског Православља и чврстих државотворних идеја - доћи ће период наше свесловенске славе, пре свега нама најважније "србске зоре" која ће сванути јер се Божија воља мора испунити. 

Зато, морамо веровати у нашу победу и борити се до краја, борити се на личном духовном и националном плану, стално се одупирати злу јер нам "сатанине намере нису непознате", како каже Свети апостол Павле у посланици (Друга Коринћанима 2,11).

Ово је наша порука на Лучиндан - слава Св. апостола Луке и празник Светог Петра Цетињског чији пример треба да следимо!

С нами Бог!

Нема коментара:

Постави коментар