понедељак, 24. мај 2021.

Борба и победа Православља против општег демонијаштва

 


    Борба и победа - наше основне смернице. Нема другог пута за нас хришћанске националисте у овом времену.

Зло напредује у сваком смислу, али има свој крај. Актуелна власт у Србији легализује содомију кроз скупштинске законе. У Европи је слично стање мање-више а то показује и тзв. Евровизија на којој су победили изопачени представници Италије са безвезном песмом која нема додирних тачки са уметношћу. Стока је неки ниво за њих. Јавно промовишу општи неморал, педеризацију и наркоманију. То гледају и стари и млади, гледају нека деца а родитељи им ово допуштају, уче их болесним вредностима под плаштом тзв.модернизма. Нису модерни ако не следе неморал, нису важан део друштва ако се не поклоне демонизованим глобалистима, ако не приме њихове вакцине за непостојећу пандемију, ако не постану духовни зомбији. 

Ми се боримо за сој, за оно што ће остати од народа здраво и нормално да обнови нашу нацију, да створи нову Државу, у свету јаку и поштовану.

Позивамо и све остале, искрене родољубе да се придруже у тој нашој борби за слободу. Ова наша борба против сваке врсте зла, које је око нас, није само идеолошко-политичка већ пре свега духовна. Останимо будни, спремни, трезвени. Не покоримо се трулом духу овог света, одупримо се!

+Бог ће нама дати победу, а наше је да творимо вољу Божију, да будемо храбри али пре свега мудри.

Живело Православље! 

+Бог чува Србију, живела Србија!

Нема коментара:

Постави коментар